Leer voor je leven

Gewoon (doen)

Inschrijven

Vanaf 1 oktober kun je inschrijven voor het studiejaar 2020-2021 via Studielink, het is fijn als je dat zo snel mogelijk doet. Via Studielink kun je zowel een verzoek tot inschrijving doen aan Iselinge Hogeschool als studiefinanciering aanvragen bij DUO. 

Aanmeldprocedure in stappen

  1. Klik hier om naar Studielink te gaan en je in te schrijven. 

  2. Kies voor 'Inloggen via DigiD'. Heb je geen Nederlands woonadres kies dan voor 'Aanvragen inloggegevens en inloggen’.

  3. Dien een inschrijfverzoek in via de button 'nieuwe inschrijving toevoegen'.


 ---

Wat gebeurt er als je je aanmeldt bij Iselinge Hogeschool via studielink

  1. Je krijgt een bevestigingsbericht  inclusief informatie over de toelatingstoetsen als dat voor jou van toepassing is. Iedereen die naar de pabo wil en geen vwo-diploma heeft of hbo-opleiding heeft afgerond, moet aan toelatingseisen voldoen. Dit betekent dat je moet aantonen over genoeg kennis te beschikken over aardrijkskunde, geschiedenis en natuur en techniek. Klik hier voor meer informatie over de toelatingstoetsen. 
  2. Je krijgt een uitnodiging voor een beroepsoriëntatiedag op een opleidingsschool van Iselinge Hogeschool. Samen met een student van Iselinge Hogeschool loop je een dag mee met zijn of haar stage. Je krijgt een observatie-opdracht mee. 
  3. Je krijgt een uitnodiging voor een introductiedag. Tijdens de introductiedag krijg je informatie over de opleiding en neem je deel aan de Wiscattoets. Met deze toets brengen we in beeld hoe het gesteld is met jouw rekenvaardigheid. De Wiscattoets is bindend, wanneer jij je na 1 mei hebt aangemeld, voor de toelating tot het eerste studiejaar van de pabo. De uitkomst wordt altijd besproken in het studiekeuzegesprek.
  4. Je krijgt een studiekeuzegesprek met je toekomstige slb’ er van Iselinge Hogeschool (bij inschrijving na 1 mei, is het advies bindend) Het studiekeuzegesprek is met je studieloopbaanbegeleider en een aantal medestudenten. Het gesprek vindt plaats tijdens de introductiedag op Iselinge Hogeschool. Je bespreekt de resultaten van de Wiscattoets, de motitvatiebrief en de uitkomsten van de NOA test en observatieopdracht. Door middel van dat gesprek willen we je een zo goed mogelijk advies geven, zodat we samen weten dat jouw studiekeuze de juiste is.

En dan heten we je hopelijk aankomend schooljaar van harte welkom tijdens onze gezellige introductieweek.

Meer weten?

Neem direct contact op.

foto: Studenten Informatiepunt (STIP)

Studenten Informatiepunt (STIP)

Deel deze pagina op Google Plus Connect via LinkedIn

FATAL ERROR / FATALE FOUT

Execution terminated