Gewoon (doen)

Inschrijven

Je kunt je inschrijven voor het studiejaar 2017-2018 via Studielink, het is fijn als je dat zo snel mogelijk doet. Via Studielink kun je zowel een verzoek tot inschrijving doen aan Iselinge Hogeschool als studiefinanciering aanvragen bij DUO. Attentie: de introductiedag van 6 juni zit vol. Kies s.v.p. voor 27 juni.

Aanmeldprocedure in stappen

1. Klik hier om naar Studielink te gaan en je in te schrijven.

2. Kies voor 'Inloggen via DigiD'. Heb je geen Nederlands woonadres kies dan voor 'Aanvragen inloggegevens en inloggen’.

3. Dien een inschrijfverzoek in via de button 'nieuwe inschrijving toevoegen'.

Wat gebeurt er als je je aanmeldt bij Iselinge Hogeschool via studielink

1. Je krijgt een bevestigingsbericht inclusief informatie over de toelatingstoetsen als dat voor jou van toepassing is. Iedereen die naar de pabo wil en geen vwo-diploma heeft of hbo-opleiding heeft afgerond, moet aan toelatingseisen voldoen. Dit betekent dat je moet aantonen over genoeg kennis te beschikken over aardrijkskunde, geschiedenis en natuur en techniek. Klik hier voor meer informatie over de toelatingstoetsen.
  2. Je krijgt een uitnodiging voor een introductiedag. Aan het einde van die dag maken we een afspraak voor het studiekeuzegesprek. Tijdens de introductiedag krijg je informatie over de opleiding en neem je deel aan een aantal toetsen. Met deze toetsen brengen we in beeld hoe het gesteld is met jouw reken- en taalvaardigheid, je kennis van Engels, je studievaardigheden en je schrijfvaardigheid.
  3. Je krijgt een studiekeuzegesprek met een docent van Iselinge Hogeschool (bij inschrijving na 1 mei, is het advies bindend) Het studiekeuzegesprek vindt plaats op een basisschool. Je bespreekt de resultaten van de introductiedag. Door middel van dat gesprek willen we je een zo goed mogelijk advies geven, zodat we samen weten dat jouw studiekeuze de juiste is.

En dan heten we je hopelijk aankomend schooljaar van harte welkom tijdens onze gezellige introductieweek.

Meer weten?

Neem direct contact op.

foto: Studenten Informatiepunt (STIP)

Studenten Informatiepunt (STIP)