Afgestudeerd en dan?

Net als andere hogescholen en universiteiten houden wij contact met oud-studenten (alumni). Wij creëren zo een netwerk van mensen die in hetzelfde vakgebied werkzaam zijn. Zo blijf je als oud-student op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Verder kun je kennis en ervaring uitwisselen en als startende leerkracht extra begeleiding krijgen of je opleiding voortzetten in een vervolgaanbod. Elk jaar nemen studenten, oud-studenten en leerkrachten deel aan de lezing- en debatcyclus en masterclasses op Iselinge Hogeschool. Kom ons gewoon weer eens bezoeken. Ook als je zelf een nieuw initiatief wilt starten. Je bent van harte welkom.

Verder professionaliseren? Iselinge Academie

Iselinge Academie, verlengstuk van Iselinge Hogeschool, biedt een divers aanbod van post-hbo, masters en teamscholing voor onderwijsprofessionals aan.

Meer informatie over Iselinge Academie en het aanbod www.iselingeacademie.nl

Werkervaring opdoen in Rotterdam

Ben jij afgestudeerd aan de pabo en kun je moeilijk een baan vinden als leerkracht? Wil je je blikveld graag verbreden? Werken in een jonge internationale stad met een nuchtere en daadkrachtige mentaliteit. Een stad die zich kenmerkt door ambitie, betrokkenheid en verandering.
Dan biedt een groot Rotterdams schoolbestuur jou de kans om te laten zien wat je kunt in een snuffelstage van een week. Als het jou en de school bevalt houd je er een baan aan over!

Online community

Speciaal voor alumni van Iselinge Hogeschool is er een online community middels een besloten groep op Facebook. Op deze Facebookgroep vind je informatie over arbeidsaanbod in de regio, doorstudeer- en bijscholingsmogelijkheden en lees je de nieuwste onderwijsontwikkelingen. Daarnaast biedt dit online platform de mogelijkheid 'connected' te blijven met Iselinge Hogeschool en je huidige onderwijservaringen met je collega's in het werkveld te delen. Ben je alumni? Meld je dan hier aan.

Handige links

Hieronder vind je enkele handige links over netwerken, verder studeren en werken. Mis je hierbij nog een belangrijke link? Laat het ons weten.

Verder studeren

Werken

Tip: Ruim baan voor po

Het online loopbaanplatform voor iedereen die in het primair onderwijs werkt of wil werken, dat is Ruim baan voor po. Natuurlijk vind je hier alle vacatures in het primair onderwijs. Maar er valt nog veel meer te ontdekken!