Kenniscentrum Onderwijs

Een brug tussen opleiding en beroep

Er bestaat een zee aan informatie over en voor het onderwijs: methodes, materialen, boeken, artikelen en meer. Al deze bronnen kun je eenvoudig vinden en raadplegen via het Kenniscentrum Onderwijs, kortweg KCO, van Iselinge Hogeschool.

Je vindt het KCO op de eerste verdieping, direct boven het Werkcafé. Vanaf de loopbrug kijk je daarop uit. Die loopbrug symboliseert ook de rol van het KCO: een brug slaan tussen opleiding en beroep. Bij de aanwezige werkplekken vind je dan ook volop studenten die een studie-opdracht maken of de lessen voor hun studieschool voorbereiden. In het KCO heb je immers alle onderwijsmaterialen bij de hand. Handig!

Ben je geen student of medewerker van Iselinge Hogeschool? Dat hoeft geen probleem te zijn: in het KCO kunnen ook scholen en (particuliere) onderwijsadviesbureaus terecht om methoden in te zien en materialen te lenen.

Maandag 08.30 - 21.30 uur
Dinsdag 08.30 - 16.30 uur
Woensdag 08.30 - 21.30 uur
Donderdag 08.30 - 16.30 uur
Vrijdag 08.30 - 16.30 uur

Onderwijsdatabank

De online Onderwijsdatabank ontsluit een enorme hoeveelheid vakliteratuur, onderzoeken, leermiddelen,websites, apps, tijdschriftartikelen en meer. Je zou het de digitale versie van het KCO kunnen noemen. Klik hier door naar de catalogus van de Onderwijsdatabank.

Meer weten?

Neem direct contact op.

foto: Kenniscentrum Onderwijs (KCO)

Kenniscentrum Onderwijs (KCO)