Leer voor je leven

Masters

Als leerkracht, onderwijsmanager en/of onderwijsprofessional ben je nooit uitgeleerd. Met een mastertitel op zak heb jij een meerwaarde voor het onderwijs. De kwaliteit van leraren is van doorslaggevend belang voor de toekomst van onze kinderen. Onze masteropleidingen geven je de mogelijkheid je te specialiseren en je carrière verder te versterken. Er is grote behoefte aan leraren met een hoger werk- en denkniveau. Bovendien ben je met deze masters van meerwaarde voor het onderwijs.

Iselinge Hogeschool werkt samen met acht Nederlandse pabo's binnen de coörperatie Radiant Lerarenopleidingen. Wij bieden in samenwerking met Radiant Lerarenopleidingen twee masterstudies aan: Deze master wordt aangeboden door Radiant Lerarenopleidingen, een coöperatie van negen Nederlandse hogescholen.

radiant-logo-nl-rgb-100mm-72dpi_283_01

(Christelijke Hogeschool Ede, Hogeschool, De Kempel, Driestar educatief, Iselinge Hogeschool, Katholieke Pabo, Zwolle, Marnix Academie, Thomas More Hogeschool en Viaa Zwolle).

Master Leren en Innoveren jij innoveert het onderwijs  
Master Passend Meesterschap jij geeft passend onderwijs voor ieder kind  

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Niek Zewald - niek.zewald@iselinge.nl - 088-0931073 of je inschrijven via onderstaand formulier voor onze updates over de masters. 

Deze masters bieden wij aan in samenwerking met:

radiant-logo-nl-rgb-100mm-72dpi_283

Deel deze pagina op Google Plus Connect via LinkedIn