Leer voor je leven

Versterk je leerkracht met een mastertitel...

Het onderwijs is volop in beweging en in het nieuws. De kwaliteit van leraren is namelijk van doorslaggevend belang voor de toekomst van onze kinderen. Onze masteropleidingen geven je de mogelijkheid je te specialiseren en je carrière verder te versterken. Er is grote behoefte aan leraren met een hoger werk- en denkniveau. Bovendien kun je met deze masters in de onderwijswereld onderscheidende meerwaarde bieden.

Master Leren en Innoveren

Wil je het onderwijs op je school verbeteren en vernieuwen? Wil je daarin een voortrekkersrol vervullen? Dan is deze master dé opleiding voor jou!

De Master Leren en Innoveren is een tweejarige deeltijd hbo master voor excellente leerkrachten die in hun onderwijspraktijk innovaties op gang brengen en implementeren. De master is nu extra aantrekkelijk, omdat de opleiding in aanmerking komt voor de Lerarenbeurs voor scholing.

Het programma omvat vijf perioden, verdeeld over twee jaar. Tijdens deze opleiding krijg je begeleiding van een ervaren docent binnen de studiekring in Doetinchem.

De master wordt verzorgd in samenwerking met Interactum. Een samenwerkingsverband van kleine, kwalitatief goede hogescholen. Iselinge Hogeschool maakt deel uit van dat samenwerkingsverband.

Klik hier om meer te lezen over de master Leren en Innoveren.

Deel deze pagina op Google Plus Connect via LinkedIn