Bestuur en organisatie

Maak kennis met Iselinge. Wij investeren in kwalitatief en vernieuwend onderwijs. Met ongeveer 400 studenten en 60 medewerkers behoren wij tot de kleinschalige hbo-instellingen. Voordeel is dat je als student direct te maken hebt met onze docenten en medewerkers die de opleiding en de begeleiding verzorgen. Je verdwijnt bij ons niet in de grote massa. We vinden persoonlijke aandacht voor iedere student en aandacht voor het contact tussen jou en docenten erg belangrijk.

Organisatie

Onderwijsinnovatie staat bij ons hoog in het vaandel. Wij staan daarom op de negende plaats van de beste pabo’s in Nederland. Op die manier is Iselinge Hogeschool een solide huis, waarin nieuwe ontwikkelingen steeds een plaats krijgen. We doen dat in nauwe samenwerking met universiteiten, adviescentra, opleidingsinstituten en andere hogescholen. Op die manier kunnen wij je een breder en verdiepend opleidingspakket aanbieden, zoals masteropleidingen en nascholing. Het scholenveld speelt een belangrijke rol in het opleiden van studenten tot startbekwame leraren.

Bestuur en management

De eindverantwoordelijkheid voor de hogeschool ligt bij de directeur-bestuurder. Zij legt verantwoording af aan de Raad van Toezicht. De dagelijkse leiding ligt bij de onderwijsmanagers.

Ans van Eijndhoven Jorik Huizinga _mg_8101-2_250
Ans van Eijndhoven, directeur-bestuurder Jorik Huizinga, onderwijsmanager Els Keusters, onderwijsmanager