Leer voor je leven

Bestuur en organisatie

Iselinge Hogeschool staat voor kwalitatief en vernieuwend onderwijs. Met ongeveer 400 studenten en 60 medewerkers behoren wij tot de kleinschalige hbo-instellingen. Het voordeel daarvan is dat je als student direct contact hebt met docenten en medewerkers. Je verdwijnt bij ons niet in de grote massa; we hechten aan persoonlijke aandacht voor iedere student.

Organisatie

Onderwijsinnovatie staat bij ons hoog in het vaandel. Iselinge Hogeschool bezet de tweede plaats in de ranglijst van beste pabo’s in Nederland. Ook mogen we het predicaat topopleiding dragen (Keuzegids Hbo 2019). De hoge kwaliteit van ons onderwijs is de solide basis van waaruit we nieuwe ontwikkelingen alle ruimte geven. Innoveren doen we in nauwe samenwerking met onze partners, waaronder Iselinge Academie, de scholen van Opleiden in School partnerschap Oost-Gelderland, de collega-pabo’s van Radiant Lerarenopleidingen, de Open Universiteit en ROC Graafschap College. Zo kunnen we je een opleidingspakket aanbieden dat zowel de diepte als de breedte in gaat, met bijvoorbeeld volop mogelijkheden tot nascholing: van post-hbo-opleidingen tot masters.

Bestuur en management

De eindverantwoordelijkheid voor de hogeschool ligt bij de directeur-bestuurder. Zij legt verantwoording af aan de raad van toezicht. De onderwijsmanager is verantwoordelijk voor een deel van de bedrijfsvoering en zij geeft leiding aan het docententeam. 

_mg_8262-6_3540 _mg_8101-2_250
Anne-Marie Haanstra, directeur-bestuurder Els Keusters, onderwijsmanager

 

Deel deze pagina op Google Plus Connect via LinkedIn