Leer voor je leven

Toelating en inschrijving

Toelating

Je kunt je inschrijven voor de academische pabo van Iselinge Hogeschool als je een diploma vwo hebt of wanneer je een goede leerling was op de havo. Wanneer je je hebt ingeschreven, ben je nog niet toegelaten. Voordat je wordt toegelaten is er namelijk een intake-procedure. Naast de standaard onderdelen van de introductiedag, verwachten we van studenten die opteren voor de academische pabo het volgende:

  • invullen van een vragenlijst gericht op academische gerichtheid, ambitie, motivatie, verantwoordelijkheidsgevoel en communicatieve vaardigheden;
  • voeren van een gesprek over je achtergronden en motivaties.

Kort na het doorlopen van de procedure ontvang je de uitslag over je toelating.

Inschrijven

Je kunt je inschrijven voor het studiejaar 2019-2020 via Studielink, het is fijn als je dat zo snel mogelijk doet. Via Studielink kun je zowel een verzoek tot inschrijving doen aan Iselinge Hogeschool als studiefinanciering aanvragen bij DUO.

Procedure inschrijven

  1. Klik hier om naar Studielink te gaan en je in te schrijven.

  2. Kies voor 'Inloggen via DigiD'. Heb je geen Nederlands woonadres kies dan voor 'Aanvragen inloggegevens en inloggen’.

  3. Dien een inschrijfverzoek in via de button 'nieuwe inschrijving toevoegen'.

Studiekeuzecheck: introductiedag en toelatingsprocedure

Nadat wij jouw verzoek tot inschrijving hebben ontvangen, krijg je een bevestiging en een uitnodiging voor een beroepsoriëntatiedag op een stageschool en een introductiedag op Iselinge Hogeschool. De introductiedag is niet vrijblijvend. Elke nieuwe student wordt tijdens een introductiedag verwacht. 

Studenten die opteren voor de academische pabo krijgen voorafgaand aan en tijdens de introductiedag de benodigde informatie over de toelatingsprocedure.

Start opleiding

De opleiding start 26 augustus 2019 met de introductieweek.

Meer weten?

Neem direct contact op.

foto: Studenten Informatiepunt (STIP)

Studenten Informatiepunt (STIP)

Deel deze pagina op Google Plus Connect via LinkedIn