Is jouw vooropleiding geschikt?

diploma? toelaatbaar? wat kun je doen?
mbo4 ja inschrijven
havo ja inschrijven
vwo ja inschrijven
mbo3 nee volg de derde leerweg op het Graafschap College

Ben je 21 jaar of ouder, maar niet in het bezit van een van één van de vereiste diploma's, dan is er een andere mogelijkheid om toch toegelaten te kunnen worden. Je kunt dan door middel van dit formulier bij het EVC-bureau een toelatingsonderzoek 21+ aanvragen

Eisen werkplek
Bij de start van het eerste studiejaar moet je relevant (betaald of onbetaald) werk verrichten binnen het onderwijs, de kinderopvang, welzijn of jeugdzorg. Je werkt minimaal 16 uur per week, waarvan je gemiddeld 4 uur per week de mogelijkheid hebt om opdrachten uit te voeren voor je studie op je werklocatie of een andere locatie. Deze flexibele uren plan je in overleg met je werkgever/stage-organisatie. Wanneer je nog geen werkplek hebt, kun je via de opleiding solliciteren op stageplaatsen.