Leer voor je leven

Werken bij Iselinge

Iselinge Hogeschool zoekt tijdelijk voor het nieuwe studiejaar een ervaren:

Docent onderwijskunde (0,4 fte)

Iselinge Hogeschool leidt met hart en ziel leerkrachten basisonderwijs op. Wij zijn een ambitieuze en ietwat eigenwijze hogeschool. Onze missie is 'Eigen Wijs Samen Werken'. Hoewel bescheiden van omvang behoren we tot beste pabo’s van Nederland. Met onze wortels in Oost-Gelderland spelen wij een belangrijke rol bij de ontwikkeling van het basisonderwijs in de regio. Als mono-sectorale hogeschool bieden wij voltijd, deeltijd (verkort) en academische pabo aan met veel aandacht voor toekomstgericht onderwijs, talentontwikkeling en onderzoekend leren. Bij Iselinge Hogeschool kennen we elkaar, en delen we de passie voor onderwijs.

Fijne werkgever 

Iselinge Hogeschool is een goede werkgever, dat vindt ook Integron, een toonaangevend onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van klant-, medewerker- en intern klantonderzoek. Iselinge Hogeschool heeft een top drie positie behaald in de categorie Medewerkersbelevings Award (semi) publiek 2015. 

In het Magazine Beleving Awards (mei 2017) is een artikel verschenen over het werken bij Iselinge Hogeschool. Lees hier het artikel. 

 

 

 

Deel deze pagina op Google Plus Connect via LinkedIn